Kritikát kérek!
Ha kritikát szeretnétek, azt itt tudjátok megtenni! A blogok előszűrésen vesznek majd részt, tehát beleolvasok mindenkiébe, és csak utána írom fel magamhoz. Mind a két esetben jelezni fogom! Ha elutasítom, részletesen meg is fogom indokolni. Erre azért van szükség, mert megkíméljük egymást. Téged, kedves olvasó a felesleges lehúzástól, és magamat a felesleges idegeskedéstől. Nincsenek hatalmas kikötéseim:
1. Tűrhető helyesírás
2. Értelmezhető, nyelvtanilag helyes mondatok
3. Logikus felépítés
4. Olvasható szöveg (ne folyjon ki a szemem tőle)
Szerintem ezek jogos kérések. Annak semmi értelme, ha egy olyan történetet elemzek ki, amit teljesen át kéne írni, mert már az alap sem jó, és semmi pozitívumot nem tudok róla leírni.
Amit még meg akartam említeni, az a köszönetnyilvánítás. Legyen kölcsönös az együttműködés :) Ha én foglalkozok veletek, ti is foglalkozzatok a kritikámmal. Hosszú órákat szoktam véleményezésekre fordítani, szeretném azt hinni, hogy nem hiába. Csak akkor kérjetek kritikát, ha fejlődni akartok, és komolyan is gondoljátok azt, amit csináltok! Tiszteljük egymást ennyire.
(Csak saját felelősségre! Aki kér, tudja, hogy a legőszintébb véleményt kapja!)
Anett


14 megjegyzés:

 1. Sziasztok lányok!
  Remélem jó helyen járok. Egy blog kritikát szeretnék kérni tőletek. A történet címe Kötődés és Young Adult témájú, fiatalokról, szerelemről és kapcsolatokról szól a történet. Mostanra a történet elég sok fejezettel rendelkezik, ezért ha az összeset nem is olvasnátok el, csak az első akárhányat, amiből egy építő kritika születhetne, az rettentő hasznos lenne a számomra. Nagyon várom a visszajelzéseteket, remélem eltudjátok vállalni. Előre is nagyon köszönöm!
  A blog: https://summerrosestory.blogspot.co.uk/
  Ölel: Summerrose

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, szia! Ne haragudj, hogy csak most írok vissza :/ A verseny kapcsán már olvastam a blogodat, így is szeretnél kritikát? :)

   Törlés
  2. Hát igazából azért írtam a történetet, hogy fejlődni tudjak, ezért egy építő kritika mindig jól jön. Kicsit részletesebben is meghallgatnám a véleményed, hogy mi az ami jó, és mi az amin dolgozni kellene. Várom a válaszod. Köszönöm!

   Törlés
  3. Rendben, akkor felírlak, és igyekszem vele :)

   Törlés
 2. Kedves Anett!

  Szeretnék kritikát kérni tőled a tegnap indult blogomról. Kezdő vagyok, de lelkes:) Remélem tetszeni fog!

  http://sabinakorga.com/

  Szép napot!:)

  Üdv,
  Sabina

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Basszus, ne haragudj a késői visszajelzésért! Természetesen elvállalom a kritikát, a héten kész is lesz! :) Majd jelzem a blogodon :)

   Törlés
 3. Sziasztok! Szeretnék egy kritikát kérni :)
  www.gingershirt.blogspot.hu
  előre is köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Ne haragudj, annyira nem vagyok otthon a divat világában, így a blogodról sem tudnék értékelhető kritikát írni :/ Egy összecsapott, két mondatos bejegyzésnek meg nem látom értelmét.

   Törlés
  2. Szia :)

   Oks, nem gond, azért köszi :D

   Viola

   Törlés
 4. Sziasztok!:)
  Szeretnék kritikát kérni Anettől "Az utolsó ecsetvonás" című blogomról, amit a http://utolsoecsetvonas.blogspot.hu/ oldalon találhattok meg.
  Köszi előre is:)

  Maja

  VálaszTörlés
 5. 'hoy, Anett, még egyszer tőlem kértél kritikát a te blogodról, és igazából már 3x elolvastam, csak meg kéne írnom, de ígérem vizsga időszak után megcsinálom! :D
  Ha nem gond, akkor szeretnék kérni a blogomról, igazából eléggé mindenes, elég, ha egy történetet választasz ki belőle, ahogy az időd engedi, bár legjobban a Zúzmaralánggal állok. :D
  https://naplopoegbolt.blogspot.com/

  Köszi előre is! :3
  Hana~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Hú, már azt sem tudom, mikor kértem, de akkor kíváncsian várom továbbra is a kritikát :D Természetesen benézek hozzád, és ahogy lesz rá időm, értékelem a blogod :) Mindenképpen szólni fogok :)
   Puszi: Anett

   Törlés