BlogajánlókÚgy gondoltuk Rikkivel, hogy most már itt lenne az ideje megtölteni ezt az "Ajánlók" fülecskét. Erre mi más lenne a legalkalmasabb, mint néhány igazán jó blog? :) Észrevettem, hogy általában a minőségi írásoknak kevesebb az olvasójuk, amit kicsit furcsállok, ezért itt összegyűjtöttük nektek az olyan oldalakat, amiket érdemes olvasni. Lehet, hogy van köztük szünetelő blog, akad pár ismert is, de nem baj :) Szemezgessetek kedvetekre ;)
(A lista folyamatosan bővül!)


Peti blogján nem csupán egy precízen kidolgozott történetet olvashattok, hanem novellákat is és kis egy oldalas szösszeneteket. Fedezzétek fel Ronom városát, tudjátok meg ki a skarlátszemű lány! Fantasykedvelőknek ajánlom figyelmébe :)

Egy egyedülálló és hiteles Beatles fanfictiont olvashattok Vera tollából, ha rákattintotok. Ha ez még nem lenne elég, a magával ragadó fogalmazás és a bandatagok könyörtelenül reális ábrázolása meggyőz titeket :) Főleg a zenekedvelőknek ajánlom, de azoknak is, akik szeretnek az 1960-as években kalandozni.

Ahogy a címe is sejteti, a főszereplőnk egy francia lány, prostituált. Bolonde egy roppant tehetséges író, akire érdemes odafigyelni. Ahogy a története, úgy a fogalmazása és a világlátása is elgondolkodtató. Az a mélyről jövő pesszimizmusa valamilyen furcsa okból szórakoztató :) Ezt szintén akárkinek tudom ajánlani, aki szereti az antiszociális és fekete humorral megáldott szereplőket.

Bárcsak
Lyanna Baggins és M. Gin közös erővel megalkotta azt az igényes 1D fanfictiont, ami megerősíti a többi FF kedvelőket abban, hogy megéri a sok fáradozás, és munka, ha valami egyedit és kimagaslót szeretne létrehozni ebben a műfajban.

Sam's blog
Sam egy amolyan mindenes blogot vezet, ahol képeket, filmeket, sorozatok és még könyvajánlókat is olvashatsz, emellett saját gondolatát és véleményét is megossza. Szerintem a kedves és barátságos személyisége azonnal átjön az oldaláról. Szóval, ha éppen unatkozol és nem tudod eldönteni, hogy mit nézz meg vagy olvass, érdemes betekintést nyerned Sam blogjába!

Bluestocking
Ha igazán hasznos írástechnikai cikkeket akarsz olvasni, és egy alapos, átfogó kritikát kérni, akkor ajánlom figyelmedbe, Nevra Wright blogját! ;)

Still life
Két tehetséges író, Maxwell és Nevra tollából: Still life! Egyedit keresel? Szereted a vámpírokat? Kíváncsi vagy, hogyan éltek a XIX. században? Eleged van a sablonos, minden fantáziát nélkülöző karakterekből? Akkor a Still life kell neked! Nézz be hozzájuk bátran, ígérem, nem fogsz csalódni :)

A papírfecnis fiók
A minőségi írás kedvelőinek ajánlom Daremo blogját, ahol nem sokára egy történet is napvilágot lát majd. Lenyűgöző novellái azonnal beszippantják az olvasót. Amennyiben szereted az elvont, véres, egyben elgondolkodtató írásokat, ott a helyed! :)

Orgona Blogmagazin
Quinn Linette világa igazán pozitív és motiváló! Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki szereti az érdekes épületeket, vagy városi legendákat, esetleg csak olvasgatni szeretne, feltöltődni egy hosszú nap után. :)

Vérkeringő
SFujimi történetét, főleg a vámpírok kedvelőinek ajánlom, de azoknak is, akik csupán egy igényes történetet keresnek. Mit kínál a Vérkeringő? Morbid humort, jól kidolgozott, összetett karaktereket, érdekes cselekményt, olvasmányos, gördülékeny fogalmazást. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul Hiroto, a tehetséges mangarajzoló vámpír, és Airi, a sokat szenvedett tinilány kapcsolata, akkor itt a helyed! :) Garantáltan nem fogod megbánni!

Atlantisz hangjai
Ha érdekel egy igényesen megírt fantasy történet, steampunk elemekkel megfűszerezve, akkor Amy blogját mindenképpen érdemes meglátogatnod! :) Egy életre-halálra szóló versengés, egy elszánt lány, aki nem éppen úgy ér célba, ahogyan azt eltervezte és egy törékenynek tűnő kis világ, ahova néha beszivárog a külvilág egy-egy darabkája. Az Atlantisz hangjai kiemelkedő ékköve a bloggervilágnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése