2016. április 20., szerda

Kritika-Critical Perspective

Critical Perspective


Sziasztok! Kaptam egy olyan blogot, amilyenről még soha nem írtam, de megpróbálom. Máté filmekről készít kritikákat, és egész jól csinálja. A hétköznapi vámpírokat már ki is néztem magamnak :) Spoilermentes, lényegre törő véleménykifejtéseket olvashattam. Érződik, hogy tudod, miről beszélsz, nem csupán annyit írsz, hogy „jó volt, ajánlom mindenkinek”, hanem meg is indoklod, miért volt annyira jó, vagy éppen rossz. Linkelsz trailereket is, ami hasznos, továbbá feltünteted az adott film, IMDB-n elért helyezését is.
Nincs semmi, amibe belekötnék, kivéve a kinézet. Megérdemelne az oldal egy fejlécet, és egy menü modult. Az utóbbit a könnyebb eligazodás érdekében. Feliratkozók modul sem ártana, hogy az emberek nyomon tudják követni a blogot. Lehetne benne olyan, amilyen filmeket te ajánlasz, vagy amikről a jövőben tervezel véleményt írni, ilyesmik.

Ez nem lett egy hosszú bejegyzés, még a rövidnél is rövidebb, de többet nem tudok róla mondani. (Megjegyzem, hogy rosszul esett a lelkemnek, amikor Melissát és Adam Sandlert leszóltad, mert én mind a kettőt bírom :P Mellékes.) Jó kis oldal, a designon kéne alakítani, az oldalsávot kibővíteni szerintem, és fasza lenne ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése