2015. december 10., csütörtök

Barátkozásra fel!

Sziasztok! :) Írtam már cikket a bloggerközösségről, ami nem sikerült valami pozitívra. Lehet, hogy a Blogger már nem olyan, mint régen. Rettentően felhígult, boldog-boldogtalan regisztrál, kirakosgatják a nem mindig jó történetük részeit. Letolják a többieket, egyszerűen nem olvasnak más blogokat, de elvárják, hogy őket figyelemmel kövessék. Ezek tények. De az is tény, hogy rengeteg barátság kötődik a blogok által :) A legjobb barátaimat itt ismertem meg, és ki merem állítani, hogy valóban a legjobb barátaim. Nem csupán azért foglalkoznak velem, mert remélnek tőlem valamit, vagy csak lelki szemetesládának használnak stb. Nem csupán akkor keresnek fel, ha problémájuk van! Napi szinten tartjuk egymással a kapcsolatot, és ez felemelő érzés. Kölcsönös a támogatás, a szeretet. Az embereknek szükségük van barátokra, mert nélkülük elveszünk. 
Nyáron a facebookos csoportokban szinte minden második nap kiírkáltátok, hogy szeretnétek beszélgetni, barátkozni. Hát, most itt az alkalom! Ne csak akkor legyetek nyitottak, amikor unatkoztok, mert nincs suli! 
Luna (ismerhetitek a Szerelmem a mostohatesóm c. blog kapcsán) megnyitotta új oldalát, a Teázósarkot, ami egy remek blog. Tetszetős a design, és a benne lévő cikkek minden kincset megérnek :) Van egy nagyon aranyos ötlete. Mivel rengeteg blogger magányos, ezért létrehozott egy Barátkereső-rovatot (itt), ahol értelemszerűen barátokat lehet keresni. Az érdeklődőknek csupán annyi a dolguk, hogy hozzászólásban válaszolnak néhány alapvető kérdésre (Neved, korod stb), és várják, hogy felbukkanjon az ideális partnerük. Ez nagyon furán hangzik így, és nem is tudok jól magyarázni, de ha rákattintotok a linkre, akkor majd remélem érthetőbb lesz. 
Továbbá kirakunk Rikkivel egy plecsnit az oldalsávba, ami Luna blogjára vezet, így könnyen megtaláljátok :) Ha részt vesztek a kezdeményezésben, akkor ti is rakjátok ki a blogotokra, ami persze nem muszáj. Hajrá! Barátkozásra fel! ;)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése